Skip to content

Stålkonstruksjoner og konstruktivt stål

Vi er nysgjerrige og opptatt av kundens utfordring til oss med kunnskap og oppfinnsomhet finner vi løsningene.

Med erfaring og en smart produksjonslinje leverer vi ferdige CE-­godkjente stålkonstruksjoner til kunde eller direkte til byggeplass. EMV kan utføre montering på byggeplassen.

Vil du snakke stål, ta kontakt her

Norskproduserte stålkonstruksjoner fra Magnor i Eidskog kommune. Vi produserer etter kravene i NS ­EN 1090­2 og er sertifisert i henhold til NS ­EN ISO 9001 for kvalitetssikring og NS ­EN ISO 3834­2 kvalitetskrav for sveising.

EMV har Sentralgodkjenning i tiltaksklasser PRO 2 og UTF 2, se her: Godkjenningsbevis

Vi har innført LEAN­produksjon som bidrar til en mer effektivitet og økt trivsel for de ansatte.

Montering på bygge-
plassen

EMV har lang erfaring med montering på byggeplasser. Vi har de nødvendige godkjenninger for montering på nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Våre montører for konstruktivt stål er sertifiserte sveisere i henhold til NS­EN ISO 9606­1:2017 og sveisearbeidet utføres i henhold til godkjente WPS.

Se noen av våre leveranser her

Helautomatisk bearbeiding av stålprofiler

Som en ledende norsk produsent for bearbeiding av stålprofiler og sveising av stålkonstruksjoner har vi en  helautomatisk produksjonslinje. Denne sikrer jevn og god kvalitet til den norske bygg­ og anleggsbransjen.

Vår bearbeidingslinje gir tidsbesparelser i forhold til  manuelle oppmålinger og merkinger. Spesielt kompliserte  søyler og bjelker produseres kostnadseffektivt.

Vil du snakke stål, ta kontakt her