Skip to content

Ta kontakt for mer informasjon:

Fredrik B. Foseid
Prosjektleder / salg
Telefon: Telefon: 959 46 214

The Plus –Vestres praktbygg er åpnet

EMV har levert ståltrapper og -konstruksjoner til Vestres miljøvennlige møbelfabrikk, The Plus, på Magnor.

De norskproduserte ståltrappene og -konstruksjonene er laget på Magnor. Som nære naboer til dette flotte bygget er vi ekstra stolte av resultatet. – Bygget har virkelig blitt slående vakkert, sier EMVs daglige leder Verner Fagerli.

EMVs kompetanse på nettopp store ståltrapper og konstruksjoner var en av de viktige grunnene til at vi ble valgt og er med å ytterligere bekrefte EMV som en spesialist på ståltrapper.

– Flere av Norges råeste bygg har ståltrapper fra EMV, blant annet Sentralen i Oslo bruker ståltrapper som en viktig del av arkitekturen. Og nå det ikoniske bygget til Vestre, vi er stolte over å få være en del av The Plus her på Magnor, sier Fagerli.

Courtyard Stairs går i en spiral fra bakkenivå og opp til taket. Alle fester er skjulte og inn mot veggkonstruksjonen, en kompliserende montasjejobb og resultatet er nærmest slik at trappene svever.

De to trappene, som kalles Donkey Stairs og som går langs byggets yttersider, er henholdsvis 2 og 3 meter brede. Trinndybden er på 1 meter, noe som gjør at hver trapp måler imponerende 80 meter.

Vestre åpnet i 2022 The Plus som skal være verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk.  Fabrikken ligger på Magnor i Eidskog kommune og er designet av det verdenskjente arkitektkontoret Bjarke Ingels Group BIG. Les mer her theplus.no

 

Se mer om hva EMV kan gjøre for deg her!

Se flere nyhetsbrev