Skip to content
EMV sin helautomatiske kappe-, bore- og profilskjærelinje fra Voortman
Film fra montering av stålbroene inne på Grorud verksted

Ta kontakt for mer informasjon:

Fredrik B. Foseid
Prosjektleder / salg
Telefon: 959 46 214

Nøyaktig, med ekstrem kapasitet

For fem år siden investerte EMV i en helautomatisk kapp-, bor- og profilskjærelinje fra Voortman. Oppgraderingen viser seg fortsatt avgjørende viktig i mange prosjekter.

Voortman-linja har gjort oss mer konkurransedyktige på nøyaktighet og hastighet. Like viktig er det at vi opprettholder vår gode kvalitet og leveringsevne. Linja er kraftige saker som håndterer og kutter stålbjelker med en bredde på inntil 1 meter.

Grorud verksted. Sitter som boltet fast
Sist uke avrundet vi vår leveranse til det nye stålbygget til Bane Nor på Alnabru. I dette prosjektet er Voortman-linja vært spesielt nyttig. Vi har blant annet laget bolteforbindelser til hele bygget. Totalt er det ca 80 tonn med stål, med en del spenstige knutepunkter der majoriteten er bolteforbindelser.

Helautomatisk og fleksibel produksjon
Vi oppnår effektiv produksjon fordi profilene helautomatisk går gjennom anlegget som består av tre maskiner. VB 1050-sagen tar bredder opp til 1 meter, som gir optimale skjærehastigheter og kutt av høy kvalitet. Prosessen overvåkes og styres av en person.

V630M har automatiske verktøyvekslere for totalt 10 verktøy. Dette gjør maskinen meget fleksibel med blant annet et unikt oppmerkingssystem som merker opp plassering av detaljer i målestokk 1:1 og samtidig markerer detaljnummer, som gjør det enkelt for montering av deler som skal sveises til profilene.

V808 er kutteroboten, som med plasma og sin ekstreme fleksibilitet, figurskjærer, kutter og merker alle fire sidene av stålprofilen. Dette systemet gjør det mulig å utforme og produsere konstruksjoner med de mest komplekse forbindelser.

Tar de mest komplekse oppdrag
Tidsbesparelser på manuelle oppmålinger og merkinger gir økt kapasitet og lavere kostnader på egen produksjon. Kompliserte søyler og bjelker vil kunne gi gode kostnadsbesparelser, noe som igjen skal sikre at vi kan påta oss komplekse oppdrag som vi leverer med rett kvalitet og pris.

Med erfaring og en smart produksjonslinje løser vi de fleste konstruksjoner
EMV er en tradisjonsrik og anerkjent produsent av moderne stålkonstruksjoner og ­trapper til bygg­ og anleggsbransjen på Østlandet. Vi har prosjektert og produsert ståltrapper i over 60 år og flere kaller oss spesialister.

Effektive, idérike ansatte og en fleksibel maskinpark gjør at EMV leverer det meste av stålkonstruksjoner – alt fra standard til spesialproduksjon. 

Se mer om hva EMV kan gjøre for deg her!

 

Se flere nyhetsbrev