Torsdag 24 august fikk EMV besøk av Svenske avisen NWT (Nya Wermlands Tidningen) som ville spørre om samarbeidet vår med Grensetjänsten i Morokulien. Dette ansvar havnet på meg, Anneli, som ble funnet av Lennart på Grensetjänsten som fikk oppdrag av vår Daglig Leder Verner at finne en ny selger.

Ikke bare å bli ansatt

Link til denne artikkel finner dere lengst ned på denne siden og der kan dere se hvilke problemer som blir når Svensker faktisk skal arbeide i Norge. Noe man ikke tenker på innen alle papir ligger på bordet. Men som rubrikken sier så tar vi alle vanskeligheter, det blir så bra når alle papir er klare og vi har et stabil arbeide.

Ansette flere

Akkurat nå trenger vi flere medarbeidere. En maskinoperatør kommer til oss om to uker men vi trenger fortsatt en Koordinator/Leder. Det fins mye å annonsere på nå og vi tar alltid kontakt med Grensetjänsten det første for å se om de har noen som kan være interessant. Men også kanaler som Facebook, LinkedIn og selvfølgelig vår hjemmeside er til hjelp. Der søker de som vill, men uten Grensetjänsten hadde ikke jeg startet her. Uten noen erfaring fra byggebransjen og skjønte ikke til Magnor. Men Lennart så min erfaring fra sveising, biler og salg som en passende kandidat og her er vi idag!

Artikkel om EMV’s samarbeide med Grensetjänsten

Artikkel fra Grensetjänsten

Anneli Liberg
Markedsføring / Salg